YOUNG DRIVER TRAINING (HALVE DAG)

TRAINING DETAILS.

Geslaagd voor je rijbewijs? Dan ken je de regels en heb je de basistechnieken onder de knie. Maar dat alleen maakt je nog geen getrainde chauffeur. Daarom is er nu de Young Driver Training van BMW Driving Experience, waarmee je meteen een enorme voorsprong neemt op andere ‘young drivers’. Je herkent noodsituaties sneller en… weet hoe je ze moet oplossen!

In de nieuwste BMW’s en MINI’s leer je om onverwachte situaties goed en snel op te lossen. Noodstops, ineens uitwijken, een slip corrigeren: alles wat je niet leert tijdens je rijlessen passeert de revue. De Young Driver Training is een leerzame, maar ook heel leuke cursus waarmee je veel praktijkervaring opdoet, zodat je veilig de weg op kan. En je eigen auto heeft niks te lijden, want die blijft gewoon op de parkeerplaats staan.

Overigens: de Young Driver Training training is ook bij uitstek geschikt voor ouders om cadeau te doen aan hun kinderen die net hun rijbewijs haalden. Geef hen een voorsprong en stuur hen verantwoord de weg op!

ONDERDELEN VAN DE YOUNG DRIVER TRAINING.

Theorie

Tijdens de korte theoriesessie komen onderwerpen als de juiste zithouding, stuurtechnieken en risicoherkenning aan bod. De theorie is een onmisbaar en waardevol onderdeel, waarna het geleerde meteen in praktijk wordt gebracht.

ABS Uitwijken

Je leert hoe je al remmend obstakels kunt ontwijken en de auto gecontroleerd tot stilstand brengt. Ook zal je merken wat er gebeurt als dat niet lukt. Deze oefening wordt uitgevoerd op nat/glad asfalt.

Emergency Stop

Na afloop van deze oefening kun je de auto veiliger en sneller tot stilstand brengen, ook bij een noodstop. Ervaar bij verschillende snelheden wat ABS betekent voor de remweg van je auto.

Onder- en overstuur

Op de gladde cirkel draait het om perfecte voertuigbeheersing bij voor- en achterwielslips. Je leert de perfecte drift te maken, maar je zult al snel merken met welke krachten je speelt en wat er gebeurt als je even niet oplet. Ontzettend leerzaam en leuk om te doen!

 

Zodra je geslaagd bent en het pakket Compleet Schakel had aangeschaft krijg je de voucher voor deze training.

Los alleen via de website verkrijgbaar!

Nieuw!

Young Driver Training

€ 149,00
Nieuw!

Young Driver Training

€ 149,00