Rating: 4.4358974358974 sterren
39 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Milan
5 dagen geleden

Heel prettig gelest bij Asam en Daniëlle. Zijn beide heel flexibel in het plannen van de lessen en zorgen dat je goed voorbereid je examen in gaat.

Kalvin
6 dagen geleden

Blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen, goede lessen en heb daardoor mijn praktijk in 1x geslaagd

Sietske
8 dagen geleden

Wat heb ik fijne lessen gehad! Eerst heb ik bij Asam gereden en vervolgens bij Daniëlle. Bij beide was het gezellig in de auto en ik heb goede begeleiding van ze gehad. Nu kan ik zelf gaan rijden!

Hatice Cankaya
10 dagen geleden

Een hele fijne rijschool! De lessen zijn altijd gezellig en ook serieus op momenten waar dat nodig is. Ook heb ik de theorie dagcursus gevolgd wat erg fijn en leerzaam was!

Piero
10 dagen geleden

Van helemaal geen auto kunnen rijden naar in 1x slagen voor mijn rijbewijs. Uitstekend begeleid door Piet, die alles duidelijk uitlegt en, mocht je het alsnog niet snappen, net zo vaak blijft herhalen tot je 't in je oren knoopt. Ik zou deze top rijschool zeker aanraden!

Guusje
10 dagen geleden

Een fijne rijschool! In 1x me rijbewijs gehaald dankzij Daniëlle.

Kim
een maand geleden

Een fijne rijschool! In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. De lessen waren leerzaam en uitdagend. De begeleiding was ook fijn, directe uitleg en opmerkingen op het ene moment en een relaxt praatje op het andere moment.

Willem
2 maanden geleden

Hele prettige rijschool. Altijd met plezier gereden tijdens de lessen. Keek er altijd naar uit om weer te lessen. Heel flexibel wat betreft schuiven van tijden en lessen, kwartier later of eerder was nooit een probleem! Zelfs al vroeg ik een dag van te voren of het aangepast kon worden was dit mogelijk! Dat doet geen énkele andere rijschool! 100% aan te bevelen! Zowel de lessen als de theoriecursus!

Tess
2 maanden geleden

Een top rijschool alles is goed geregeld.
Leuke en leerzame lessen gehad van Piet.
Hierdoor mijn rijbewijs gehaald.

Gijs
2 maanden geleden

Lessen gehad bij Piet, In 1x geslaagd. Piet geeft duidelijke uitleg en geeft het ook aan als je iets fout doet. Piet heel erg bedankt!